ADL- en mobiliteitshulpmiddelen


Activiteiten van het dagelijks leven 

In heel wat dagdagelijkse situaties worden mensen met een beperking en hun begeleiders geconfronteerd met moeilijkheden. Om de zelfredzaamheid en het comfort van beide partijen te verhogen beschikt Albatros over een groot gamma aan hulpmiddelen. 

Onze gespecialiseerde medewerkers luisteren graag naar uw verhaal en proberen goed te detecteren waar de problemen zich bevinden. 
Op die manier kan er een gepast advies worden gegeven. 

Dit kan gaan over situaties in de auto, voor bad en toilet, zitten, een hoofdsteun, verzorgingstafels,...

 

Mobiliteitshulpmiddelen op maat

Om uw mobiliteit en zelfstandigheid te vergroten biedt Albatros een uitgebreid gamma aan rolwagens, fietsen, scooters en loophulpen. Voor volwassenen, maar ook op kindermaat.

Voor kinderen met specifieke noden heeft Albatros een unieke kinderrolwagen in het gamma, alsook een reeks aangepaste buggy's. 

    


Voor volwassenen heeft Albatros alles van een manuele rolwagen tot een volledig uitgeruste elektronische rolwagen. 

Omdat naast bewegingsvrijheid ook zitcomfort en gebruiksgemak van groot belang zijn bij de keuze van een rolwagen, zorgen de medewerkers van Albatros voor een professionele maatname en een heel persoonlijke begeleiding. Samen bekijken we uw noden en wensen, en zoeken vervolgens naar de oplossing die het best bij u past.

Voor wie niet zo goed te been is, kan een scooter of een aangepaste fiets de oplossing zijn om langere afstanden te overbruggen. Zelf even naar de bakker of een ritje naar vrienden, het wordt meteen een stuk eenvoudiger!

Daarnaast zitten in het productaanbod van Albatros een hele reeks loophulpen, zoals looprekken en rollators, voor wie wat extra steun kan gebruiken bij het stappen.