Made for movement 

 
We denken er niet eens meer bij na wat bewegen voor ons betekent. Bewegen stimuleert de bloedsomloop, de ademhaling, de spijsvertering en natuurlijk versterkt het de spieren. Bewegen heeft verder ook een positief effect op het zelfbeeld, de motivatie en het onder de knie krijgen van vaardigheden. Mensen zijn gemaakt om zich te bewegen

Made for movement biedt de mensen die hiertoe niet zelfstandig in staat zijn, de mogelijkheid om zich (staand) te bewegen.

Gezien de noodzaak om elk kind dat een "Made for movement' product gebruikt op te volgen, heeft Albatros hiervoor een kinesitherapeute in dienst genomen, die opgeleid werd bij EO-funktion in Noorwegen.
De filosofie van EO-funktion is hierover duidelijk: niet alleen de ontwikkeling van dit toestel, maar vooral ook de opvolging en de nauwe samenwerking van de MFM-technicus met ouders / therapeuten staan voor het absolute succes. Gezien een kind groeit en een eigen ontwikkeling doormaakt is een opvolging van zeer nabij noodzakelijk voor een verantwoord gebruik van het apparaat.
 
 

Producten 


NF- walker                                                          Innowalk                                                         Innowalk Pro