Waarom kiezen voor Albatros!


Tal van orthopedische problemen kunnen éénvoudige, dagelijkse activiteiten bemoeilijken. Elk probleem is uniek. Albatros maakt zich onmisbaar als specialist en innovator dankzij de levering van de beste oplossingen met het hoogste comfort.
 

Klantenfocus

Met ons uitgebreid aanbod aan orthopedisch standaardmateriaal krijgt u wat u nodig hebt. Met ons maatwerk helpen we mensen met nood voor houdingscorrectie.


Teamwerk

Ons gespecialiseerd team, over gans België aan het werk, bestaat uit orthopedische verstrekkers, ergotherapeuten, kinesitherapeuten en technisch opgeleide mensen. 
 

Open Communicatie

Onze verstrekkers hebben een ruime kennis en ervaring waarbij zij veel belang hechten aan de communicatie met de gebruiker, zijn therapeuten en familie. 
 

Respect

Er wordt steeds geluisterd naar het verhaal van de klant waardoor een gepast advies en uitleg kan worden gegeven. Het is voor Albatros van essentieel belang dat de wensen en noden besproken worden van de toekomstige gebruiker en zijn zorgverlener(s).
 

Verantwoordelijkheid

Voor de ADL en mobiliteitshulpmiddelen heeft Albatros 2 specialisten over gans België, die hiervoor instaan waarvan ‘Albatros Wing’ exclusieve verdeler is alsook van andere merken.
Voor de maatwerkproducten zijn onze verstrekkers aandachtig voor objectief van de orthese, moment van gebruik, voorkeurshouding van gebruiker, comfort of correctie, zithoek, zitpositie en/of andere mogelijke vragen. 
 

Betrokkenheid

Albatros is reeds meer dan 25 jaar actief in de zorgsector. Tevens is Albatros pionier in het verstrekken van mobiliteitshulpmiddelen en van orthopedisch maatwerk. Met zijn specialisatie in zit-, lig- en sta-orthesen is Albatros al jaren n°1 in België. Ook als het écht maatwerk moet zijn, streeft Albatros naar correcte afwerking.