top of page

Verzorgen

Samen naar een optimale dagelijkse routine

Een goede hygiëne, levenskwaliteit en herstel gaan hand in hand. De dagelijkse verzorgende taken om die goede hygiëne te waarborgen, worden vereenvoudigd door de juiste hulpmiddelen. 

Onze hulpmiddelen voor verzorging

Wave

Deze douche- en toiletstoel is uitermate geschikt voor kinderen en volwassenen met specifieke noden. De anatomische kuip werd ontwikkeld op basis van onze jarenlange ervaring met zitortheses. Het frame is volledig waterbestendig en de dubbele gasveer zorgt voor een stabiele kanteling

Badzit Robby

De Robby is een zeer praktische badzit. Dankzij het ontwerp is er bijzonder weinig water nodig. De zit is bijzonder eenvoudig aan te passen aan de bouw van de patiënt. Na gebruik vouw je hem in een oogwenk op tot een volgend gebruik.

Tijdelijk onbeschikbaar

Ortopedische
helm prefab

Deze ultralichte helm (100gr) is uitermate geschikt voor kinderen, adolescenten en volwassenen. Dankzij de cotton jersey voering wordt warmte en zweet optimaal opgenomen en afgevoerd. De stevige nylon afwerking zorgt voor een langdurig gebruik. De helm is beschikbaar in rood, rood/blauw en rood/bruin. 

Agéma-Athéo baden

De Agéma-Athéobaden zijn bijzonder geschikt voor een aangename verzorging van kinderen en kleine volwassenen. De diverse modellen en samenstellingen zorgen voor een perfect passend bad voor iedere omgeving en patiënt

bottom of page