top of page

Stappen

Bewegen op eigen kracht of met ondersteuning

Beweging en bewegingsvrijheid zijn essentieel voor een optimale mentale én fysieke gezondheid. Het komt de bloedsomloop, mogelijk herstel en mentale gezondheid ten goede.

Onze loop-/ therapie hulpmiddelen

Treax Pads

 

De TREAX Pads zijn ontwikkeld in samenwerking met experten, personen met een hersenletsel en therapeuten. Hun noden en voorkeuren hebben de belangrijkste kenmerken van het TREAX-concept gedefinieerd.

Innowalk

 

De Innowalk laat kinderen en volwassenen die niet in staat zijn zelfstandig te staan of stappen, in staande en/of zittende houding bewegen. Het traint fysiek, ondersteunt de patiënt, verhoogt de mogelijkheid tot sociale interactie, werkt motiverend en vergroot het zelfvertrouwen van de patiënt.

Miniwalk

 

Deze Miniwalk is een geveerde loophulp voor kinderen.  Hij is ideaal voor ondersteuning bij therapie, als hulpmiddel om zelfstandig te leren lopen en geeft de vrijheid te staan en te stappen. Hij helpt de patiënt bij de transfer van zitten naar staan. De loophulp is aanpasbaar aan ieder persoon.

Please reload

Happy Rehab

 

HAPPY REHAB heeft een nieuw paradigma voor revalidatie gecreëerd. Het unieke dynamische sta-apparaat is gebouwd op interactie tussen de gebruiker en het systeem, gebaseerd op het meest recente onderzoek in het veld. Het systeem combineert dynamiek, motorische controle en cognitieve training.

Innowalk PRO

De Innowalk Pro is een uniek, gemotoriseerd medisch loophulpmiddel voor (acute) klinische revalidatie en therapie in een gewichtsdragende positie. 

Meywalk 4

 

De Meywalk 4 is bijzonder veerkrachtig. De veren stimuleren de spieren van de gebruiker en de bewegingen die deel uitmaken van een natuurlijke manier van lopen worden nagebootst wat de ontwikkeling van het looppatroon ondersteunt. Het veersysteem werkt motiverend voor patiënten met een mentale beperking om zich te verplaatsen.

Please reload

NF-walker 2

 

De nieuwste generatie NF-Walker biedt uitstekende mogelijkheden om het zelfstandig bewegen van kinderen te ontwikkelen in een rechtopstaande positie

Kariboe

 

De Kariboe is een op maat gemaakte dorsale loophulp voor kinderen en adolescenten met een motorische handicap die niet of moeilijk zelfstandig kunnen staan of stappen en een correctie nodig hebben voor hun functionele capaciteiten of stappatroon. Door de Kariboe-loophulp kan de patiënt in alle vrijheid bewegen met behoud van controle over de heupgewrichten.

Please reload

bottom of page