Stappen

Bewegen op eigen kracht of met ondersteuning

Beweging en bewegingsvrijheid zijn essentieel voor een optimale mentale én fysieke gezondheid. Het komt de bloedsomloop, mogelijk herstel en mentale gezondheid ten goede.

Onze loophulpen

NF-walker 2

 

De nieuwste generatie NF-Walker biedt uitstekende mogelijkheden om het zelfstandig bewegen van kinderen te ontwikkelen in een rechtopstaande positie. 

Kariboe

 

De Kariboe is een dorsale loophulp voor kinderen en adolescenten met een motorische handicap die niet of moeilijk zelfstandig kunnen staan of stappen en een correctie nodig hebben voor hun functionele capaciteiten of stappatroon. Door de Kariboe-loophulp kan de patiënt in alle vrijheid bewegen met behoud van controle over de heupgewrichten.

Dankzij de 3 maten is de loophulp geschikt voor patiënten tot 90 kg.

Please reload

Innowalk

 

De Innowalk laat kinderen met een lichamelijke beperking in staande houding bewegen. Het traint en ondersteunt de patiënt, verhoogt de mogelijkheid tot sociale interactie, werkt motiverend en vergroot het zelfvertrouwen van de patiënt.

Miniwalk

 

Deze Meyland-Smith Miniwalk is een geveerde loophulp voor kinderen.  Hij is ideaal voor ondersteuning bij therapie, als hulpmiddel om zelfstandig te leren lopen en geeft de vrijheid te staan en te stappen. Hij helpt de patiënt bij de transfer van zitten naar staan. De loophulp is verkrijgbaar in 3 sterktes van vering en omvang waardoor hij aanpasbaar is aan ieder persoon.

Please reload

Innowalk PRO

De Innowalk Pro is een uniek, gemotoriseerd medisch loophulpmiddel voor klinische revalidatie en therapie in een gewichtsdragende positie. 

Meywalk 4

 

De Meywalk 4 is bijzonder veerkrachtig. De veren stimuleren de spieren van de gebruiker en de bewegingen die deel uitmaken van een natuurlijke manier van lopen worden nagebootst wat de ontwikkeling van het looppatroon ondersteunt. Het veersysteem werkt motiverend voor patiënten met een mentale beperking om zich te verplaatsen.

Please reload

  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn Social Icon

Albatros NV

Gestelhoflei 37
2820 Bonheiden

Tel: 015 56 01 56

Fax: 015 56 01 50
contact@albatros.be

Orthopedie-Comfortshop 

Mechelsesteenweg 211
2820 Bonheiden

Tel: 015 55 51 33

Fax: 015 55 82 49
orthopedie-comfortshop.be

  • Facebook
  • Instagram