top of page

Rijden

Binnen- en buitenhuis ontdekken

Mobiel zijn is van mentaal onschatbare waarde. Rijhulpmiddelen geven naast fysieke ondersteuning ook de nodige psychologische kracht.

Naar wat ben je opzoek?

Niet gevonden wat je zoekt?

Vertel het ons, misschien hebben we het wel.

Rolwagens

Rolwagens

Kiddo Classic

 

De Kiddo Classic is de betrouwbare licht-rijdende alleskunner! Deze robuuste, wendbare en stoere stoel is geschikt voor kinderen vanaf 2-3 jaar tot jongvolwassen leeftijd. Dit zowel voor de actieve als de meer passieve gebruiker.

Please reload

Kiddo Tilt

 

De actieve kantelstoel! Eindelijk een kantelstoel die ook bedoeld is voor zelfrijders. Uitgevoerd met ons revolutionaire kantelsysteem waarbij het zwaartepunt niet verandert. Hierdoor is de stoel optimaal in te stellen voor kinderen die zelf kunnen rijden.

Please reload

Manuele rolwagens

Rolwagens zonder aandrijving, aangepast aan de behoeften van de patiënt. Voor kortstondig gebruik of voor vele uren per dag. In ons assortiment vindt iedere patiënt de manuele rolwagen die het best bij zijn of haar situatie past.

Please reload

Elektronische rolwagens

Rolwagens met motor bieden een enorme vrijheid aan patiënten die zich niet over een verre afstand kunnen voortbewegen met een manuele rolstoel. Dankzij de ruime keuze aan merken en uitvoeringen, vindt iedere patiënt zijn perfecte rolwagen.

Please reload

WheelAIR

 

 

Een revolutionaire, op batterijen werkende, rugleuning voor manuele rolstoelen met geïntegreerde koeling. Zonder meer een droom voor elke actieve rolstoelgebruiker.

Please reload

Buggy's

Piper

Deze lichtgewicht, aluminium buggy van Patron is verkrijgbaar in modieus blauw en zwart, is eenvoudig opplooibaar en voorzien van een grote voetplank. De buggy is geschikt tot 50 kilo.

Please reload

Corzino

Deze allrounder van Patron is verkrijgbaar in 4 maten en geschikt voor kinderen tot 75 kg. Dankzij zijn eenvoudig opklapsysteem en compact volume is dit één van de lievelingen in het gezin.

Please reload

Ben 4 Plus

Deze buggy met versterkt onderstel heeft 3 standen, een verwijderbaar hoofdkussen, een voetrem op de achterste wielen, een verwijderbare cover,... kortom, alles wat een comfortabele buggy moet bieden.

 

Please reload

Buggy's

Tom 5 Clipper

Een uiterst innovatieve en volledig aanpasbare buggy die het volledige lichaam ondersteunt en positioneert. Dankzij het eenvoudig opklapsysteem en lichtgewicht maar solide chassis lost deze buggy alle verwachtingen meer dan in.

Please reload

Onderstellen buiten

Eco+

Dit paradepaardje van de onderstellen is het resultaat van jarenlange ontwikkeling. Dit bijzonder stevig onderstel met hoge afwerkingsgraad is vervaardigd uit aluminium.

Please reload

Dego

Een degelijk onderstel voor volwassenen met vele instelmogelijkheden. Met het regelbaar zwaartepunt worden optimale wendbaarheid en stabiliteit gegarandeerd.

Please reload

Varia

De Varia is een bijzonder comfortabel onderstel van Albatros met vele verstellingsmogelijkheden en in hoogte en hoek verstelbare armsteunen.

Please reload

Onderstellen

Onderstellen binnen

Mini

Het Mini-onderstel van Albatros is ontworpen op vraag van onze patiënten doorheen de jaren. Het extra verstevigd onderstel, de grote wielen met luchtbanden, de traploze zitverkanteling met gasveer en twee duwhandvaten maken de Mini een sterke allrounder voor in huis. Afmetingen: 78cm x 65cm x 56,5 cm 

Please reload

Maxi

Het Maxi-onderstel van Albatros is de grote broer van het Mini-onderstel. Met zijn afmetingen van 90cm x 70,5cm x 58cm voldoet hij aan de eisen van de grotere patiënt. Ook de Maxi beschikt over een extra verstevigd onderstel, grote wielen met luchtbanden, een traploze zitverkanteling met gasveer en twee duwhandvaten. 

Please reload

Albaroomy

Dit onderstel vormt een lage basis voor de montage van een zit- of relaxorthese. De zwenkwielen en traploze inclinatie zorgt voor een eenvoudig gebruik. Dankzij de Alba Roomy kan de patiënt in een ontspannende houding zitten zonder aan ondersteuning in te boeten.

Please reload

Hulpmotoren

Aura

Een elektrisch aangedreven duwondersteuning op de Canto Nxt en Match maakt het voortduwen van de rolstoel een stuk eenvoudiger! Dankzij o.a. de grote actieradius van 18 km en automatische parkeerbeveiliging is de Aura een betrouwbare partner voor patiënt en verzorger.

Please reload

V-drive

De V-drive hulpmotor is beschikbaar in twee versies: standaard en heavy duty. Dankzij de eenvoudige snelheidsregeling, hoog comfort en verwijderbare batterij voor transport is de V-drive een betrouwbare partner voor patiënt en verzorger. 

Please reload

hulpmotoren

Autostoelen en gordels

Izi Up X3

Deze autostoel is geschikt voor kinderen van 4 -12 jaar. Dankzij de mogelijkheid om de rughoek, zitdiepte en zithoogte te verstellen en er hoofd-, zij- en heupzijsteunen aanwezig zijn, staat bij deze stoel comfort centraal. Ook aan de veiligheid is gedacht! Deze stoel voldoet aan de ECE R44 04 norm. De bekleding is afneembaar en kan in het wasmachine.

Please reload

Monza Nova

De Recaro Monza Nova is een juweeltje voor kinderen van 3 - 12 jaar. Zijn energie absorberende elementen, maximaal zitcomfort dankzij het ventilatiesysteem, inclinatiemogelijkheden tot slaappositie en ergonomisch vormgegeven zit maakt hem tot één van de favorieten bij Albatros. De bekleding is machine wasbaar, Isofix-bevestiging is mogelijk.

Please reload

Carrot 3

Deze autostoel groeit mee met jouw kind, tot 160cm!  De in diepte en hoogte verstelbare rugleuning, extra zitverlenging, ondersteuning voor nek, romp, heup en of benen maakt deze stoel voor vele patiënten een echte partner in de wagen. Ook aan de veiligheid is gedacht met een Isofix-systeem, 5-puntsfixatie met bandbeschermers en gordelgeleiders. De stoel is verkrijgbaar in rood, blauw en zwart. 

Please reload

autostoelen

7-punts autofixatiesysteem

 

Dit fixatiesysteem zorgt voor het veilig vervoer van hyperactieve of verstandelijk beperkte kinderen. De basisband is op een eenvoudige manier te bevestigen aan de achterbank of autostoel. Daarop klinkt een universeel fixatievestje met 7 fixatiepunten. 

Please reload