top of page

Rijden

Binnen- en buitenhuis ontdekken

Mobiel zijn is van mentaal onschatbare waarde. Rijhulpmiddelen geven naast fysieke ondersteuning ook de nodige psychologische kracht.

Naar wat ben je opzoek?

Niet gevonden wat je zoekt?

Vertel het ons, misschien hebben we het wel.

Rolwagens

Rolwagens

Kiddo classic

De Kiddo Classic is de betrouwbare licht-rijdende alleskunner! Deze robuuste, wendbare en stoere stoel is geschikt voor kinderen vanaf 2-3 jaar tot jongvolwassen leeftijd. Dit zowel voor de actieve als de meer passieve gebruiker.

Elektronische rolwagens

Rolwagens met motor bieden een enorme vrijheid aan patiënten die zich niet over een verre afstand kunnen voortbewegen met een manuele rolstoel. Dankzij de ruime keuze aan merken en uitvoeringen, vindt iedere patiënt zijn perfecte rolwagen.

Kiddo Tilt

De actieve kantelstoel! Eindelijk een kantelstoel die ook bedoeld is voor zelfrijders. Uitgevoerd met ons revolutionaire kantelsysteem waarbij het zwaartepunt niet verandert. Hierdoor is de stoel optimaal in te stellen voor kinderen die zelf kunnen rijden.

WheelAIR

Een revolutionaire, op batterijen werkende, rugleuning voor manuele rolstoelen met geïntegreerde koeling. Zonder meer een droom voor elke actieve rolstoelgebruiker.

Manuele rolwagens

Rolwagens zonder aandrijving, aangepast aan de behoeften van de patiënt. Voor kortstondig gebruik of voor vele uren per dag. In ons assortiment vindt iedere patiënt de manuele rolwagen die het best bij zijn of haar situatie past.

Buggy's

Buggy's

Piper

Deze lichtgewicht, aluminium buggy van Patron is verkrijgbaar in modieus blauw en zwart, is eenvoudig opplooibaar en voorzien van een grote voetplank. De buggy is geschikt tot 50 kilo.

Corzino

Deze allrounder van Patron is verkrijgbaar in 4 maten en geschikt voor kinderen tot 75 kg. Dankzij zijn eenvoudig opklapsysteem en compact volume is dit één van de lievelingen in het gezin.

Ben 4 plus

Deze buggy met versterkt onderstel heeft 3 standen, een verwijderbaar hoofdkussen, een voetrem op de achterste wielen, een verwijderbare cover,... kortom, alles wat een comfortabele buggy moet bieden.

Ben 4 plus

Tom 5 Clipper

Een uiterst innovatieve en volledig aanpasbare buggy die het volledige lichaam ondersteunt en positioneert. Dankzij het eenvoudig opklapsysteem en lichtgewicht maar solide chassis lost deze buggy alle verwachtingen meer dan in.

Onderstellen buiten

Onderstellen

Eco+

Dit paradepaardje van de onderstellen is het resultaat van jarenlange ontwikkeling. Dit bijzonder stevig onderstel met hoge afwerkingsgraad is vervaardigd uit aluminium.

Dego

Een degelijk onderstel voor volwassenen met vele instelmogelijkheden. Met het regelbaar zwaartepunt worden optimale wendbaarheid en stabiliteit gegarandeerd.

Varia

De Varia is een bijzonder comfortabel onderstel van Albatros met vele verstellingsmogelijkheden en in hoogte en hoek verstelbare armsteunen.

Onderstellen binnen

Mini

Het Mini-onderstel van Albatros is ontworpen op vraag van onze patiënten doorheen de jaren. Het extra verstevigd onderstel, de grote wielen met luchtbanden, de traploze zitverkanteling met gasveer en twee duwhandvaten maken de Mini een sterke allrounder voor in huis. Afmetingen:

78cm x 65cm x 56,5 cm 

Maxi

Het Maxi-onderstel van Albatros is de grote broer van het Mini-onderstel. Met zijn afmetingen van 90cm x 70,5cm x 58cm voldoet hij aan de eisen van de grotere patiënt. Ook de Maxi beschikt over een extra verstevigd onderstel, grote wielen met luchtbanden, een traploze zitverkanteling met gasveer en twee duwhandvaten

AlbaRoomy

Dit onderstel vormt een lage basis voor de montage van een zit- of relaxorthese. De zwenkwielen en traploze inclinatie zorgt voor een eenvoudig gebruik. Dankzij de

AlbaRoomy kan de patiënt in een ontspannende houding zitten zonder aan ondersteuning in te boeten.

Hulpmotoren

hulpmotoren

Aura

Een elektrisch aangedreven duwondersteuning op de Canto Nxt en Match maakt het voortduwen van de rolstoel een stuk eenvoudiger! Dankzij o.a. de grote actieradius van 18 km en automatische parkeerbeveiliging is de Aura een betrouwbare partner voor patiënt en verzorger.

V-drive

De V-drive hulpmotor is beschikbaar in twee versies: standaard en heavy duty. Dankzij de eenvoudige snelheidsregeling, hoog comfort en verwijderbare batterij voor transport is de V-drive een betrouwbare partner voor patiënt en verzorger. 

Autostoelen en gordels

autostoelen

Izi Up X3

Deze autostoel is geschikt voor kinderen van 4 -12 jaar. Dankzij de mogelijkheid om de rughoek, zitdiepte en zithoogte te verstellen en er hoofd-, zij- en heupzijsteunen aanwezig zijn, staat bij deze stoel comfort centraal. Ook aan de veiligheid is gedacht! Deze stoel voldoet aan de ECE R44 04 norm. De bekleding is afneembaar en kan in het wasmachine.

De Recaro Monza Nova is een juweeltje voor kinderen van 3 - 12 jaar. Zijn energie absorberende elementen, maximaal zitcomfort dankzij het ventilatiesysteem, inclinatiemogelijkheden tot slaappositie en ergonomisch vormgegeven zit maakt hem tot één van de favorieten bij Albatros. De bekleding is machine wasbaar, Isofix-bevestiging is mogelijk.

Monza Nova

Carrot 3

De actieve kantelstoel! Eindelijk een kantelstoel die ook bedoeld is voor zelfrijders. Uitgevoerd met ons revolutionaire kantelsysteem waarbij het zwaartepunt niet verandert. Hierdoor is de stoel optimaal in te stellen voor kinderen die zelf kunnen rijden.

7-punts
autofixatiesysteem

De actieve kantelstoel! Eindelijk een kantelstoel die ook bedoeld is voor zelfrijders. Uitgevoerd met ons revolutionaire kantelsysteem waarbij het zwaartepunt niet verandert. Hierdoor is de stoel optimaal in te stellen voor kinderen die zelf kunnen rijden.

Carfix-gordels

Carfix beschikt over een assortiment van gordels voor het veilig vervoer van kinderen en volwassenen. Zo is er de Carfix busgordel, de Carfix magneetgordel en de Carfix vijfpuntsgordel. Ontdek meer over deze gordels hieronder.

Fietsen

fietsen

Tri-bike

Van Raam

Vermeiren

Je kan bij ons terecht voor het hele gamma Tri-bike fietsen. Deze hoog kwalitatieve driewielers voor jong en oud brengen fietsplezier voor hen die iets meer ondersteuning nodig hebben. 

De Van Raam-fietsen, geproduceerd in Nederland, staan gekend om hun degelijkheid en brede waaier van modellen. Zo vindt iedereen zijn perfecte fiets bij Van Raam.

Al meer dan 60 jaar een betrouwbare leverancier van driewielers in de Antwerpse Kempen. Aangedreven met een elektrische motor of manueel, sportief of eerder klassiek. Je vindt er zeker iets voor jou.

bottom of page