top of page

Zitten

Op maat en smaak van de patiënt

Een correcte zithouding draagt bij tot het herstel, comfort en de levenskwaliteit van de patiënt. Omdat iedereen uniek is, moet ook iedere zithulp dat zijn.

Onze zithulpen

Zitorthese op maat

Een zitorthese is helemaal afgestemd op de vorm van het lichaam van de patiënt. Indien standaard zitvoorzieningen niet meer volstaan voor een juiste en comfortabele zithouding, maken we een zitorthese op maat. Zo zit iedereen goed bij ons.

Schommelstoel

Deze schommel is een droom voor jonge kinderen. De leuke kaders, verkrijgbaar in 4 kindvriendelijke designs en maten, zijn ideaal om de op maat gemaakte relax een plaatsje in huis te geven. Zo schommelt het kind in een goede, aangepaste houding en kan hij of zij ontspannen.

Relax op maat

Een relaxorthese of vlonder geeft een comfortabele ondersteuning van het hele lichaam in zit of half-lig. Omdat de relaxorthese volledig op maat van de patiënt is gemaakt, kan de patiënt optimaal ontspannen.

Multiseat

Een praktisch, comfortabel, voorgevormd en flexibel modulair zitsysteem, ontworpen door therapeuten en verzorgers voor oudere kinderen met milde tot complexe behoeften. De Multiseat heeft verschillende opties voor extra ondersteuning waarbij het oppervlak geïmpregneerd is met een antibacterieel middel.

Lalloo

Een cocon, een knusse plek, een toevluchtsoord waar gedachten tot rust komen en je naar jezelf kan terugkeren... Het moderne design en de verschillende beschikbare frisse kleuren zorgen dat de Lalloo in elk interieur past.

Hoekzit

De hoekzit biedt kinderen tussen 6 maanden en 10 jaar ondersteuning bij het zitten met gestrekte benen. Het is een lichte en comfortabele eerste stoel voor elk kind. De hoekzit beschikt over een verstelbare rughoogte en kan gebruikt worden met of zonder de bovenste rugsteun.

bottom of page